Malerarbejde/coating

Når der skal vælges maling til en bestemt opgave, er der mange forhold der skal tages i betragtning. Overfladens beskaffenhed, miljøets aggressivitet, krav til modstandsdygtighed overfor mekanisk slitage eller overmalingsintervaller er blot nogle af de faktorer der bør være udslagsgivende i en beslutningsproces om valg af malingssystem.

Hos Duusgaard har vi et godt samarbejde med verdens førende producenter af maling til industri og marine. Mulighederne er talrige og udviklingen går i et rivende tempo. Vi holder os ajour med mulighederne og er altid til rådighed for rådgivning i at finde det helt rigtige produkt til enhver opgave.

Påføringen kan foregå med sprøjtepistol eller med rulle og pensel afhængig af opgavens beskaffenhed. Duusgaard Coating fik i 2015 opført en ny sprøjte- og tørrekabine på 120 m² for at imødekomme de stigende krav til kvalitet og korte leveringstider. Ventilationssystemet og muligheden for opvarmning til 60 grader under tørring betyder langt hurtigere tørretider i den nye malerhal, således at der kan tages større og flere industriopgaver ind. Kabinen styrker således Duusgaard Coatings kompetencer inden for flytbare emner yderligere - primært stål, som skal placeres i højkorrosive miljøer.

 

Sprøjte- og tørrekabinen kan deles op med en mellemport, således at den enten kan fungere som én stor kabine eller som separate kabiner. Det betyder bl.a. at der kan køres forskellige malingsystemer i hver kabine, således at der kan udføres flere forskellige opgaver sideløbende.

Malerarbejde

Ved malerarbejde anvendes blandt andet maling fra Jotun, Hempel og Sigma.

     

Duusgaard Coating ApS

Skibsbyggerkaj 4

9850 Hirtshals
Tlf: +45 98 94 58 11

Mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.