15. oktober 2015

Duusgaard Coating udvider med ny 120 km2 stor sprøjte- og tørrekabine.

Stor vækst inden for bl.a. den maritime sektor og offshore-branchen får nu Duusgaard Coating i Hirtshals til at udbygge sine værkstedsfaciliteterne med en ny og moderne sprøjte- og tørrekabine på 120 m².

Malerhal1Malerhal2

Den nye sprøjte- og tørrekabine øger mulighederne for at imødekomme stigende krav til kvalitet og korte leveringstider. Kabinen kan deles op med en mellemport, således at den enten kan fungere som én stor kabine eller som separate kabiner. Det betyder bl.a. at der kan køres forskellige malingsystemer i hver kabine, således at der kan udføres flere forskellige opgaver sideløbende.

Ventilationsmulighederne og mulighed for opvarmning til 60 grader under tørring betyder langt hurtigere tørretider i den nye malerhal, således at Duusgaard Coating kan tage større og flere industriopgaver ind.

Overfladebehandling er ofte betinget af vejret og Duusgaards aktiviteter blev derfor primært koncentreret i sommerhalvåret, men den nye kabine giver mulighed for i højere grad at sprede aktiviteterne over hele året, hvilket også vil betyde en udvidelse af medarbejderstaben.

Duusgaard Coating har primært været specialiseret i overfladebehandling af marinefartøjer, men investeringen i en sandblæserhal i 2009 udvidede kundesegmentet indenfor industri og offshore. Den nye sprøjte- og tørrekabine er en logisk viderebygning, idet den forbedrer kompetencerne inden for flytbare emner yderligere - primært stål, som skal placeres i højkorrosive miljøer.

Facebook

Duusgaard Coating ApS

Skibsbyggerkaj 4

9850 Hirtshals
Tlf: +45 98 94 58 11

Mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.